10 slechte wintersport grappen in de apres ski

10 slechte wintersportgrappen

We kennen er allemaal wel een paar, slechte wintersportgrappen. Niet iedereen zit erop te wachten, maar we hebben ze weer even voor je op een rijtje gezet, zodat jij ze deze wintersport gewoon weer paraat hebt!

 

Het blijft goal #1 op wintersport: wie versiert de skileraar? Dan is het eerst zaak er een te vinden en daar is dan ook grap nummer #1:

1. ‘Hoe kom je erachter of hij skileraar is? Maak je niet druk, dat vertelt hij zelf wel!’

 

Als snowboarder heb je het nooit makkelijk gehad. Op de piste word je uitgejoeld door het ‘wij staan op skietjes, snowboarden is voor mietjes’ gezang en als de piste bugles heeft dan is het allemaal jouw schuld. Maar niemand zei ook dat het leuk zou worden toch?

2. Wat is het eerste wat een snowboarder tegen je zegt? ‘Oh sorry!’.

 

3. Bindingen los maken in de rij van de skilift.

Misschien is het pure verveling of is het een makkelijke manier om aandacht te krijgen van je wintersport vlam, maar mensen blijven deze jaren oude grap werkelijk heerlijk vinden.

 

Ik denk dat het slagingspercentage van deze grap toch wel hoog scoort.  Sta je rustig te wachten op de piste, roept er iemand uit de lift:

4. ‘Je veter zit los’. 

En… keek je?

 

Weet je echt niet meer waar je het over moet hebben, of wil je juist graag van iemand af, dan heb je altijd nog deze troef:

5. ‘Het is groen en het skiet van de piste? Een Skiwi!’

Of deze:

6.Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

 

 

We hebben er allemaal last van, sneeuw in Nederland. De volledige infrastructuur ligt op zijn gat en àls het al een halve dag blijft liggen, kunnen we er toch niets mee. Nederlanders zouden Nederlanders dan ook niet zijn als we niet even mogen klagen.

7. Twee sneeuwvlokken komen elkaar tegen. Zegt de ene tegen de ander: Waar ga jij heen? ‘Ik ga naar Oostenrijk, een feestje bouwen. En jij?’ ‘Ik ga naar Nederland, paniek zaaien.’

 

8. Te koop: 2e hands sneeuwpop!

Ook de heren van Jiskefet kunnen niet achterblijven en helpen je zoals je van ze gewend bent aan slechte wintersportgrappen.

9.

En als laatste de enige echte klassieker om het af te leren:

10.

Image result for don't eat the yellow snow

Geen reactie's

Geef een reactie