Over Snowsuits

Nothing suits you like a snowsuit

Wij van Snowsuits vinden het belangrijk om er goed en professioneel uit te zien op wintersport. Door onze jarenlange ervaring in de sneeuw, onder andere als ski- en snowboardleraar, weten we waar een kwalitatief én opvallend pak aan moet voldoen. Wij willen uniek zijn en houden niet van saaie outfits. Met trots presenteren we daarom onze collectie kleurrijke onesie skipakken voor dames en heren.

Volg onze story en het Snowsuits promoteam op Instagram en laat je inspireren! Wil jij ook opvallen deze winter? Scoor dan jouw Snowsuit en deel je avonturen in de sneeuw met ons. Daar worden we blij van!

Kwaliteit

Een goed skipak voel je niet meer na een paar minuten dragen. Het moet lekker zitten, warm zijn en bovenal moet je alle vrijheid hebben de meest gekke bewegingen te kunnen maken. Van een pizza-punt tot een op-je-bek-flip, door weer en wind, Snowsuits gaat voor een kwalitatief goed pak voor skiër en snowboarder.

Compleet

We denken in het complete plaatje. In samenwerking met Craft, Uvex en X-socks heeft Snowsuits een compleet assortiment voor de wintersporter. De merken filteren wij wederom op hun performance en fashion. Complete your Snowsuits met onze kwalitatieve en fashionable bijproducten.

Details

Waarom kan een kwalitatief goed skipak niet fancy zijn? Snowsuits combineert performance met fashion. We willen opvallen, jij bent de eyecatcher op de piste! Met handige zakken, de reversible riem, het brillendoekje en de ventilatie gaten heeft het pak oog voor detail.